iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Microsoft Send, Google Spotlight Stories en meer

Wat waren deze week de nieuwste apps voor de iPhone, iPad en iPod touch? We zetten ze in de rubriek App Gemist op een rij.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Google Spotlight Stories

Met Google Spotlight Stories kun je 360 graden-panoramafilms kijken op je iPhone-scherm. Kantel de iPhone om rond te kijken in een film. Lees ons artikel over Google Spotlight Stories.

Microsoft Send

Microsoft maakt van je mailbox een chat-app als WhatsApp en Telegram met Flow: een nieuwe app die er vooral op gericht is om zo snel en simpel mogelijk gesprekken te voeren met je mail-account. Lees ons artikel over Microsoft Send.

eMail Widget

Met eMail Widget kun je jouw mailbox overzichtelijk houden vanuit het Berichtencentrum. Hierdoor hoef je geen aparte mail-app meer te openen om berichten te verwijderen of op te slaan voor later. Lees ons artikel over eMail Widget.

MiniStats

Even checken hoe vol de batterij van je iPhone is, of controleren dat je echt verbonden bent met een WiFi-netwerk: MiniStats toont al deze info op je Apple Watch, zodat je iPhone vaker in je broekzak kan blijven. Lees ons artikel over MiniStats.

Navigate to Photo

Zien waar een foto gemaakt is? Met de extensie Navigate to Photo wordt het snel op een kaart getoond, in jouw favoriete kaarten-app. Lees ons artikel over Navigate to Photo.

Flo

De Nederlandse iPhone-app Flo wil je een betere automobilist maken, door al je autoritten te tracken en van scores te voorzien. Lees ons artikel over Flo.

Pio Smart Recorder

Pio Smart Recorder is een opname-app speciaal voor interviews. Je vult informatie in over wie je spreekt en plaatst markeringen bij interessante stukken in de audio. Lees ons artikel over APP.

Adventure Time Puzzle Quest

In Adventure Time Puzzle Quest voor iOS speel je een match-3-game en rollenspel tegelijkertijd. De game is gebaseerd op het traditionele Puzzle Quest. Lees ons artikel over Adventure Time Puzzle Quest.

Tender

Tinder gebruiken we alweer een hele tijd om mensen te keuren, maar zo’n systeem werkt natuurlijk ook prima voor andere zaken. Lekker eten bijvoorbeeld, zo bewijst Tender. Lees ons artikel over Tender.

Popsicle

Popsicle maakt van Twitter een chatdienst, waarmee je gemakkelijk een gesprek start met de mensen die jou volgen. De app is bovendien gratis en bevat geen advertenties. Lees ons artikel over Popsicle.

iShows 2

Fanatiekelingen op het gebied van tv-series kunnen wel een beetje hulp gebruiken om al die verschillende shows te ordenen. iShows 2 helpt je daarbij, zodat je altijd weet wat je kunt kijken en wanneer er nieuwe afleveringen verschijnen. Lees ons artikel over iShows 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2015, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.