iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: AH Dino’s, Charm, Sidekix en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals AH Dino's, Charm en Sidekix.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

App Gemist logo
De rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

AH Dino’s

Bereid je maar alvast voor, want Albert Heijn komt vanaf aanstaande maandag weer met een nieuwe spaaractie. Niet in het teken van het EK Voetbal, maar met de allersterkste dinosauriërs. Er zijn 160 kaartjes te sparen, waarvan er twintig speciale functies hebben. Deze werken namelijk met de speciale AH Dino’s-app, zodat je dinosauriërs in virtual reality en augmented reality kunt bekijken. Lees ons artikel over AH Dino’s.

Seaters en Qrash

Ga je graag naar concerten of festivals, dan zijn de apps Seaters en Qrash geschikt voor jou. Seaters is de app die je zoekt als je nog kaartjes wil hebben voor dat ene uitverkochte concert. Dit komt omdat organisatoren en sponsors vaak nog kaarten achter de hand houden die je met Seaters kunt bemachtigen. Qrash doet iets soortgelijks, maar dan voor vijftien clubs in Amsterdam. Lees ons artikel over Seaters en Qrash.

Stack

Stack is een online opslagdienst van het Nederlandse TransIP. Een gratis abonnement biedt al een hoop opslagruimte en met de update van deze week is het ook een stuk handiger geworden om de app te beveiligen. Dankzij Touch ID kan alleen diegene de Stack-app openen als zijn of haar vinger geregistreerd is op het toestel. Dat is wel zo handig. Maar de app is op meer vlakken verbeterd. Lees ons artikel over Stack.

Charm

Begin deze week bespraken we de nieuwe app Charm. Deze app maakt het mogelijk om je favoriete tweets in te delen in mapjes, zodat je alle grappige tweets die je tegengekomen bent bij elkaar kunt zetten, zonder dat ze verstoord worden door boeiende en interessante tweets. Het toevoegen van een tweet aan Charm gaat heel eenvoudig met de extensie in het Delen-menu. Lees onze review van Charm.

Adobe Photoshop Sketch

Photoshop Sketch van Adboe bestaat al een tijdje, maar de app is deze week vernieuwd met enkele handige functies. De app geeft je nu de mogelijkheid om meerdere lagen aan je tekening toe te voegen. Je kunt kiezen uit een tekenlaag of een afbeeldinglaag. Laatstgenoemde is vooral handig om een afbeelding over te trekken. Verder werkt de app ook met 3D Touch, zodat je drukgevoelig kunt tekenen met je eigen vinger. Lees ons artikel over Adobe Photoshop Sketch.

Sidekix

Wandelaars moeten bij Sidekix zijn. De app is de assistent voor bij het wandelen, doordat hij routes geeft op basis van de schoenen die je draagt én de interesse die je in de app aangeeft. Dit is bijvoorbeeld handig voor in de stad of als je besluit er op uit te gaan trekken. In de app geef je aan wat je onderweg wil tegen komen, zodat er een route uitgestippeld wordt. Lees ons artikel over Sidekix.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2016, 0:18
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.