Angry Birds Star Wars II is Apple’s gratis App van de Week

Angry Birds Star Wars II is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Het spel is daarom een week lang gratis te downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Star Wars IIApple heeft Angry Birds Star Wars II uitgeroepen tot gratis App van de Week, wat betekent dat je het spel de komende week gratis kunt downloaden. Het idee achter Angry Birds Star Wars II zal fans van de befaamde gamereeks bekend voorkomen. Je slingert wederom vogels met een katapult naar torens gevuld met biggen, maar ditmaal zijn alle diertjes gekleed als figuren uit het Star Wars-universum. De game is volledig gebaseerd op de prequel-trilogie – het eerste deel van Angry Birds Star Wars richtte zich op de originele drie films.

Speciale ruimte-omgevingen en krachten van je vogels zorgen wel voor wat variatie. Bepaalde vogels kunnen slingeren met lichtzwaarden, terwijl anderen weer de force kunnen gebruiken om de omgeving te beïnvloeden. Daarnaast probeert de game het Star Wars-verhaal op een grappige manier opnieuw te vertellen.

Angry Birds Star Wars II staat prominent in de App Store vermeld wegens de App van de Week-actie, maar het is zeker niet de enige gratis game die je op het moment kunt downloaden: iCulture Deals staat de hele week al vol met aanbiedingen, omdat veel ontwikkelaars hun aanbiedingen live hebben gezet voordat iTunes Connect sluit.

Downloaden: Angry Birds Star Wars II (gratis, was €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Categorie Uncategorized
Onderwerpen angry birds, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.