Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 december 2013

In iCulture Vandaag enorm veel afgeprijsde apps, veel bijgewerkte apps en opvallend nieuws over Apple Store Den Haag en iCentre Haarlem.

zoete recepten appDe laatste dag voor de grote kerstsluiting van iTunes Connect. Traditiegetrouw betekent dat: heel veel last-minute updates en heel veel afgeprijsde apps, zoals de hiernaast afgebeelde Nederlandstalige Zoete Recepten-app of de immens populaire app De Elementen (eigenlijk een digitaal boek). Je kunt het vandaag terugvinden op iPhoneclub en iPadclub. Maar ook: iCulture verbrak de stilte rond het vertrek van iCentre Haarlem en ontdekte dat er sinds vandaag niet één, maar twee kerstbomen in de Passage in Den Haag staan. Daarmee komt er een einde aan kerstboomgate.

Nieuws

  • De kerstboom is terug in de Passage in Den Haag! Er staan nu zelfs twee kerstbomen: de originele en een alternatieve boom, die al als ‘troost’ voor de bevolking was geregeld.
  • iCentre Haarlem sluit eind februari. Er is momenteel al een uitverkoop gaande.

Apps

Ook leuk

  • Vandaag in iCulture Deals: gi-gan-tisch veel afgeprijsde apps. Je kunt wel zien dat ontwikkelaars nog snel een goeie plek in de downloadlijsten willen veroveren. Vanaf 21 december worden de ranglijsten tijdelijk ‘bevroren’ en komen er geen nieuwe apps uit.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.