iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 december 2013

In iCulture Vandaag enorm veel afgeprijsde apps, veel bijgewerkte apps en opvallend nieuws over Apple Store Den Haag en iCentre Haarlem.

zoete recepten appDe laatste dag voor de grote kerstsluiting van iTunes Connect. Traditiegetrouw betekent dat: heel veel last-minute updates en heel veel afgeprijsde apps, zoals de hiernaast afgebeelde Nederlandstalige Zoete Recepten-app of de immens populaire app De Elementen (eigenlijk een digitaal boek). Je kunt het vandaag terugvinden op iPhoneclub en iPadclub. Maar ook: iCulture verbrak de stilte rond het vertrek van iCentre Haarlem en ontdekte dat er sinds vandaag niet één, maar twee kerstbomen in de Passage in Den Haag staan. Daarmee komt er een einde aan kerstboomgate.

Nieuws

  • De kerstboom is terug in de Passage in Den Haag! Er staan nu zelfs twee kerstbomen: de originele en een alternatieve boom, die al als ‘troost’ voor de bevolking was geregeld.
  • iCentre Haarlem sluit eind februari. Er is momenteel al een uitverkoop gaande.

Apps

Ook leuk

  • Vandaag in iCulture Deals: gi-gan-tisch veel afgeprijsde apps. Je kunt wel zien dat ontwikkelaars nog snel een goeie plek in de downloadlijsten willen veroveren. Vanaf 21 december worden de ranglijsten tijdelijk ‘bevroren’ en komen er geen nieuwe apps uit.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.