Angry Birds Rio neemt een duik in 26 nieuwe levels

Angry Birds Rio heeft een flinke make-over en 26 nieuwe levels gekregen die zich afspelen in een Braziliaanse haven.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

amazone-angry-birds-rio
Het populaire Angry Birds-spel Angry Birds Rio heeft vandaag een grote update gekregen naar versie 2.0. In de nieuwe High Dive-episode die zich geheel in stijl afspeelt in een Braziliaanse haven, kun je je favoriete Angry Birds in twintig nieuwe levels en zes bonuslevels in het water laten storten. Compleet met dolfijnen uit de Amazone-rivier.

De update naar Angry Birds Rio 2.0 hangt samen met de film Rio 2, die in april in Nederland in premiere gaat. Het is het vervolg op de computer-animatiefilm Rio uit 2011. In High Dive krijg je te maken met dolfijnen die vastzitten in kooien. Jij moet ze bevrijden. Je kunt onder water duiken om de kooien open te breken, zodat ze kunnen ontsnappen.

Het is de eerste keer dat Angry Birds Rio een flinke make-over krijgt. Bij de originele Angry Birds deed ontwikkelaar Rovio het ook, maar dat kwam de grafische kwaliteit van het spel niet bepaald ten goede. Bij de make-over van Angry Birds Rio lijkt ontwikkelaar Rovio van zijn eerdere fouten te hebben geleerd. Het spel oogt strak en zonder onvolkomenheden.

Downloaden: Angry Birds Rio (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:20
Categorie Uncategorized
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.