AirTag hoesjes voor sleutels en tas

Reacties voor: Wensenlijstje: deze AirTag-verbeteringen willen we graag zien

De AirTag bestaat alweer twee jaar. Wij hebben de trackers de afgelopen jaren veelvuldig gebruikt, maar hebben wel nog onze wensen voor AirTag-verbeteringen. Deze verbeteringen staan hoog op ons lijstje.

Reacties: 18 reacties

  1. Kunnen instellen dat je een melding krijgt op je telefoon als een airtag een bepaalde ingestelde zone verlaat.

  2. Ik zou graag je auto als veilige plaats kunnen instellen. Nu kan het om bv je huis, kantoor of dergelijke in te stellen als veilige plek. Maar ik laat dikwijls mijn paraplu in de auto als het niet gaat regenen, en nu krijg ik telkens een melding. Aangezien de iPhone toch weet waar je auto staat zou het softwarematig op te lossen zijn om pakweg 2m rond je auto als veilig te beschouwen.

  3. en verwijder de limit van maximaal 16 airtags per apple ID..

  4. @Ivo: Een AirTag op je ☂️paraplu ? Is de waarde van de paraplu verdubbeld.

  5. @Ade: Ben er al veel kwijtgeraakt dus na twee stuks maak ik “winst”! 😉

  6. Zou graag familie tag willen. Onze hond heeft een AirTag om en die is bij mij geregistreerd. Als mijn vrouw met de hond alleen gaat lopen krijgt zij een stalk message. Terwijl wij wel een familie iCloud account samen hebben van 200g

  7. @Ivo: Dan begrijp ik het wel

  8. Ik ben nu 2x echt m’n sleutels kwijt geweest en bij het gebruik van de ‘Zoek mijn’ app kreeg ik de melding dat ik naar een andere locatie moest bewegen om m’n sleutels in beeld te krijgen. Ik ben toen het hele gebouw rond geweest en stond naast m’n sleutels toen de app eindelijk kon aangeven WAAR m’n sleutels waren. Ik vind de werking dus nog wat tegenvallen 😕

  9. Origineel geplaatst door Stefan
    Zou graag familie tag willen. Onze hond heeft een AirTag om en die is bij mij geregistreerd. Als mijn vrouw met de hond alleen gaat lopen krijgt zij een stalk message. Terwijl wij wel een familie iCloud account samen hebben van 200g

    Ik deel de wens voor gedeelde tags.

    Maar is het je bekend dat airtags niet bedoeld zijn voor huisdieren te localiseren? (Ze blijven niet stilzitten als ze kwijt zijn, dus je zou continu achter de feiten aan kunnen lopen, of helemaal geen updates krijgen)

    Tip: Tractive. Werkt voor je hele familie.

  10. Ik zou ook graag een optie hebben om een geluid op de iPhone af te spelen door een knop op de AirTag in te drukken en zo mijn iPhone te zoeken. Zoals Tile dat ook heeft. Ja, er is een app “zoek mijn iPhone”, maar dit is net even wat sneller.

  11. @Strebor: Gedeeltelijk eens, maar een abonnement van 4€ per maand vind ik nogal veel. Je hebt gelijk dat het niet zaligmakend is maar je weet iig welke richting de hond is gegaan en als de hond ergens opgevangen wordt blijft de locatie gelijk. De AirTag kost 40€ en de batterij blijft een jaar goed.

  12. Ik zou er graag een NFC in willen hebben die wellicht aan je laadpas van je auto gekoppeld kan worden… twee vliegen in één klap!

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe wensen en geactualiseerd voor WWDC 2023.

  14. “We zouden dan ook graag zien dat Apple een AirTag maakt die een andere vorm krijgt, bijvoorbeeld die van een pinpasje”

    Dat zou betekenen dat je moeilijk er een batterij in kan bouwen / vervangen. Wat het dus direct een vorm van e-waste maakt. Lijkt mij dus niet echt handig. De huidige oplossing, met een heel makkelijk te vervangen batterijtje is echt een goede oplossing.

  15. Goede suggesties vooral 1 en 2!

  16. Hoe vaak zijn jullie echt iets kwijt? Ik eigenlijk *klopt af* nooit.

  17. @Marko: Ik ook niet meer sinds Airtag 🙂

    Ik heb er een aan mijn sleutel, autosleutel en mountainbike. Voorheen moest ik vaak zoeken naar mijn sleutels. Vooral op stressmomenten. Dat is echt verleden tijd. Mijn MTB heeft er een puur tegen diefstal. Op vakantie doe ik ze ook in mijn koffer. Na de bende op Schiphol afgelopen jaar wil ik echt een tracker in mijn bagage.

  18. Echt geweldig die AirTag.
    Vandaag toevallig nog terug geweest naar de zoo omdat de AirTag uit men portemonnee was gevallen tijdens een bezoekje aan de zoo afgelopen weekend. AirTag gaf een bepaalde locatie aan maar was niet nauwkeurig genoeg. Na een uurtje rond zwerven in de buurt van de aangegeven locatie kon de AirTag plots verbinding maken met mijn iPhone en heb de AirTag veilig en wel terug gevonden in een perkje… de zoekfunctie mag dus was nauwkeurig worden in openlucht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.