AirServer streamt muziek en films tussen iOS en Mac (jailbreak)

Met AirServer kun je multimedia-content streamen van iPhone naar Mac en tussen iOS-apparaten. De apparaten moeten zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Muziek, films en foto's worden ondersteund.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

airserver-cydiaWe hebben al eens eerder over AirServer geschreven, toen het een desktopapplicatie was. Nu is de app ook in Cydia te vinden. Met AirServer kun je content vanaf je computer naar je iOS-apparaten streamen, maar ook tussen iOS-apparaten onderling. Handig als je in bed ligt en een filmpje op je iPad wilt kijken. Je hebt een Mac met iTunes 10.2 en een iPhone of ander iOS-apparaat met firmware 4.2.1 of hoger nodig. Alle apparaten moeten zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Wil je tussen iOS-apparaten streamen, dan kun je dat meteen doen na installatie van de app.

Ze moeten zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden. Je opent de app op beide iOS-apparaat waarmee je wilt streamen en waarop je wilt ontvangen. Je drukt op het AirPlay-icoon, selecteert het andere apparaat en je kunt meteen beginnen met het streamen van video’s of muziek. Ook het streamen van foto’s is mogelijk. Wil je streamen vanaf de Mac, dan heb je daarvoor iTunes nodig, waarbij je op het AirPlay-icoontje rechtsonder klikt. De iOS-apparaten zullen als beschikbare luidsprekers in het lijstje verschijnen. Kies je iPhone of een ander iOS-apparaat en druk in iTunes op de knop Play. Je hebt geen AirPort Express of Apple TV nodig. Tijdens het streamen kun je gewoon andere apps gebruiken; alleen bij het kijken van video’s stopt het streamen. Op beide apparaten kun je het volume instellen, de streaming verbinding is snel en de audiokwaliteit is behoorlijk goed. Meer info op Airserverapp.com.

AirServer is gemaakt door Pratik Kumar en verkrijgbaar via de BigBoss-repo voor $4.99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:11
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.