Adobe Photoshop Express voor iOS krijgt verfijnder uiterlijk

Fotobewerkingsapplicatie Adobe Photoshop Express heeft de interface verder verfijnd en kan nu ook dierenogen retoucheren.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Adobe Photoshop Express iPhone iPadAdobe heeft Photoshop Express, de gratis Photoshop-applicatie voor iPhone en iPad, van een grote update voorzien. In september afgelopen jaar kreeg de fotobewerkingsapplicatie al een makeover, maar in de laatste update is de interface nog wat verder strakgetrokken en in lijn met iOS 7 gebracht. Adobe spreekt over een gloednieuwe bewerkingservaring, maar in de praktijk zijn alleen de knoppen en verschillende bewerkingsacties aangepast waardoor ze wat beter uit de verf komen. Tegelijkertijd is de minimumvereiste om de applicatie te kunnen gebruiken opgewaardeerd naar 7.0.

Naast het verbeterde uiterlijk heeft Adobe ook nog enkele functies aan de applicatie toegevoegd. Een daarvan is vooral interessant als je vaak foto’s van je huisdieren maakt. Er is nu een speciale functie om de ogen van dieren te retoucheren. Bij foto’s van personen ontstaan door de flits vaak rode ogen, bij bijvoorbeeld honden speelt iets soortgelijks waardoor de flits in de pupillen weerkaatst en de ogen er heel onnatuurlijk uit gaan zien. Dankzij de nieuwe functie zou je dat nu kunnen verhelpen.

Adobe Photoshop Express filtersAdobe Photoshop Express - dierenogen retoucheren

Twee andere verbeteringen zorgen tegelijkertijd voor een prettiger workflow. Het is niet meer nodig om aanpassingen handmatig op te slaan. De app onthoudt nu zelf waar je bent gebleven. Ook het navigeren door de applicatie is verder verbeterd, waardoor deze gebruiksvriendelijker werkt. Naast de gebruikelijke probleemoplossingen en prestatieverbeteringen is het nu ook mogelijk om foto’s meteen op Instagram of als een iMessage met je vrienden te delen.

Downloaden: Adobe Photoshop Express (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:19
Categorie Apps
Onderwerpen fotobewerking, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.