AD-app krijgt ondersteuning voor iPhone 6 en Handoff

De iPhone-app van AD ondersteunt nu ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Daarnaast is het mogelijk om met Handoff artikelen door te sturen naar je Mac en iPad.

AD iPhone 6De iOS-app van AD heeft na een update ondersteuning gekregen voor de iPhone 6. Hierdoor wordt de app nu optimaal getoond op de grotere iPhone-schermen. Daarnaast is de nieuwe iOS 8-functie Handoff aan de app toegevoegd, waarmee je makkelijker artikelen kunt sturen naar je iPad of Mac.

Heb je een Mac met Yosemite of een iPad met iOS 8, dan werkt Handoff gelijk nadat je de app hebt geïnstalleerd. Door een artikel in de iPhone-app te openen, verschijnt er op één van de twee apparaten een Safari-icoon op het scherm. Op de iPad linksonder in het ontgrendelscherm en op de Mac links in de dock. Door hier op te drukken wordt het geopende artikel direct geladen in je webbrowser.

Zie je het Handoff-icoon niet staan? Dan kan het zijn dat je de optie in iOS 8 even opnieuw moet activeren, of dat je apparaat niet wordt ondersteund. In onze gids over Handoff beschrijven we wat je dan het beste kunt doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2015, 16:47
Categorie Apps
Onderwerp handoff

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.