360 Panorama: nieuwe interface en 50% korting

360 Panorama heeft afgelopen week een update gekregen met een nieuwe gebruikersinterface, snellere omzetting

360 panorama iphone
Afgelopen week is er een nieuwe versie verschenen van 360 Panorama, de app waarmee je panoramafoto’s met je iPhone-camera kunt maken. Versie 4.0 brengt een aantal vernieuwingen met zich mee, zoals een compleet nieuwe interface Γ©n een lagere prijs. De universele app is momenteel namelijk voor €0,79 te krijgen.

De nieuwe versie slaat de afbeeldingen sneller dan voorheen op en bevat een optie om je foto’s meteen per e-mail te versturen. 360 Panorama maakt in realtime een panoramafoto, die in zo’n 20 seconden klaar is om naar vrienden te sturen. Er zat al een koppeling met Facebook en Twitter in.

stereoJe kunt in de app meerdere accounts gebruiken. Ook zit er een stereografische modus in, waarbij je je foto’s kunt omzetten naar een soort wereldbolletje. Een voorbeeld is hiernaast te zien. Het leuke van 360 Panorama is dat je niet losse foto’s hoeft te maken die op elkaar aansluiten, maar dat je de camera alleen maar hoeft rond te bewegen. De app bevat diverse aanvullende opties. 360 Panorama is universeel, dus ook geschikt voor de iPad. Voor extra online opslag rekent de ontwikkelaar geld: 20 credits kosten €1,59.

Downloaden: 360 Panorama (tijdelijk €0,79 – normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2011, 14:06
Categorie Apps
Onderwerp panorama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.