12 Dagen Cadeaus: gratis live-album van The Rolling Stones

Een gratis live EP van The Rolling Stones is gratis te downloaden op de laatste dag van Apple's iTunes 12 Dagen Cadeaus-actie.

The Rolling StonesDe twaalfde en tevens laatste dag van Apple’s iTunes 12 Dagen Cadeaus-actie staat in het teken van muziek. Vandaag kun je een nieuwe live-ep van The Rolling Stones gratis downloaden. De EP “Sweet Summer Sun, Live in Hyde Park 2013” bevat drie reeds bekende nummers van de legendarische rock-‘n-rollband in een live-uitvoering: Beast of Burden, Tumbling Dice en Doom & Gloom. In 2013 bracht de band de volledige concertregistratie Sweet Summer Sun Hyde Park Live uit, die ook via iTunes te verkrijgen is.


Tijdens de iTunes 12 Dagen Cadeaus bood Apple dit jaar weer allerlei iTunes-content gratis aan. Zo kregen we muziek van verschillende artiesten zoals Caro Emerald en Stromae, Justin Timberlake, Avicii, maar ook de spannende thriller Vleermuisman en het bekroonde boek De Vliegeraar. Ook verschillende games kwamen de afgelopen dagen voorbij, zoals het populaire Rayman Jungle Run en de kindergame Toca House.

Downloaden: The Rolling Stones — Sweet Summer Sun, Live in Hyde Park 2013 (gratis op 6 januari)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2014, 9:45
Categorieën Apps, Diensten, Mac & macOS
Onderwerp itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.