Evernote CEO belooft betere apps en meer stabiliteit

De CEO van Evernote belooft dat er nieuwe apps komen
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

evernote-logoEvernote is voor veel mensen dé oplossing om alles te onthouden. Het bedrijf heeft apps voor elk platform en het werkt bijna met alles en iedereen samen. Maar ze zijn daarin te ver doorgeschoten, vindt voormalig Techcruch-blogger Jason Kincaid. Hij pende een nijdig stuk onder de titel “Evernote is een olifant vol bugs”. Dat noopte Evernote CEO Phil Libin tot een reactie. Libin geeft toe dat het platform van Evernote nogal opgeblazen is geraakt door de vele functies. Er komen nieuwe apps en er zal sterk de nadruk worden gelegd op stabiliteit en eenvoud.

Momenteel werken 164 engineers en designers aan de Evernote-tools, waarvan 150 direct betrokken zijn bij de kern van de softwareproducten. Er komen in 2014 flink wat extra mensen bij. Dit jaar zal vooral in het teken staan van het verbeteren van de functies waar Evernote om draait. Nieuwe apps zijn al in ontwikkeling, maar het kan wel even duren voordat de gebruikers het effect van al die maatregelen gaan merken. “Het lezen van Jason’s artikel was een pijnlijke en frustrerende ervaring”, schrijft Libin. “Omdat, over de hele linie, hij gelijk heeft”.

Kincaid’s probleem heeft te maken met het corrupt raken van audiobestanden in de iOS-app. Een update van de iOS-app die op 17 december verscheen loste het probleem niet op en het supportteam van Evernote leek niet erg gemotiveerd om erover te communiceren.

Phil-Libin-2012

Dus goed om te weten: vertrouw niet teveel op de audionotities die je momenteel met Evernote voor iOS maakt, want je hebt kans dat ze corrupt raken. Het wachten is op de nieuwe app. In de Nederlandse App Store zijn problemen met de app overigens nog niet erg merkbaar: de app heeft met 4,5 sterren een behoorlijk goede score.

Downloaden: Evernote (gratis, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:01
Onderwerp evernote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.