iCulture Weekend: overname SnappyCam, Seas0nPass update en veel apps

In iCulture Weekend: Seas0npass-jailbreaktool bijgewerkt voor Apple TV 2, Apple neemt foto-app SnappyCam over, nieuwe apps en veel updates.

seas0npass atv2Afgelopen weekend passeerden weer de nodige nieuwe apps de revue. We keken onder meer naar de nieuwe navigatie-app NLife en naar Shoots & Leaves, een nieuwe app die foto’s naar herinneringen omzet. Maar er was ook nieuws te melden. Zo is jailbreaktool Seas0nPass aangepast voor bezitters van een tweede generatie Apple TV en vroegen we jullie in een nieuwe peiling naar de huidige ervaringen met Touch ID. Op de valreep van het weekend werd ook nog bekend dat Apple de ontwikkelaar achter foto-app SnappyCam heeft overgenomen.

Apple neemt appmaker SnappyCam over

snappycam-featureHet jaar is nog maar net begonnen of de eerste overname door Apple is alweer een feit. TechCrunch berichtte zondagavond dat Apple de ontwikkelaar achter foto-app SnappyCam heeft overgenomen. Via Re/code bevestigde Apple afgelopen nacht de overname. SnappyCam is een app waarmee je 20 tot 30 foto’s per seconde in volledige resolutie kunt maken. Dat is meer dan iOS 7, waar je maximaal 10 foto’s per seconde kan maken. De app is helaas wel meteen uit de App Store verwijderd.

Meer lezen: Apple neemt appmaker SnappyCam over

Meer nieuws dit weekend:

NLife voor iPhone: navigatie-app met interactieve 3D-kaarten

NLifeEr is een nieuwe navigatie-app op de markt, genaamd NLife. De app maakt gebruik van de kaarten van TomTom, maar heeft een vriendelijker prijsje dan de apps van TomTom zelf. De kaart van West-Europa kost je in NLife bijvoorbeeld €19,99 in plaats van €45,99. Je kunt een gebied naar keuze een week lang gratis uitproberen.

Meer lezen: NLife voor iPhone: nieuwe navigatie-app met interactieve 3D-kaarten

Meer apps dit weekend:

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.