12 Dagen Cadeaus: gratis boek De Vliegeraar van Khaled Hosseini

Het iBook van De Vliegeraar door Khaled Hosseini is gratis te downloaden in de Nederlandse en Belgische iBookstore, dankzij 12 Dagen Cadeaus.

de-vliegeraarApple heeft vandaag voor de 12 Dagen Cadeaus-actie gekozen voor een boek. Nederlanders en Belgen kunnen De Vliegeraar van Khaled Hosseini gratis downloaden en lezen over twee jongens die opgroeien in de hoofdstad van Afghanistan. Bijna 500 pagina’s verder ben je meegesleept in het avontuur van Amir en het schokkende familigeheim dat hij ontdekte. De Vliegeraar is de debuutroman van Khaled Hosseini en werd een internationale bestseller. Ook in andere landen krijgen iTunes-gebruikers vandaag een boek, maar het aanbod wisselt per land.

In de VS kun je terecht voor Lonely Planet’s Best in Travel 2014 (niet verkrijgbaar in Europese iBookstores) en de Britten kunnen The Ice Princess van Camilla Lackberg downloaden (normale prijs €2,99).

Downloaden: De Vliegeraar van Khaled Hosseini (gratis, iBooks-app vereist om dit boek kunnen lezen op je iPhone of iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2013, 11:11
Categorie Apps
Onderwerpen ibooks, itunes 12 dagen cadeaus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.