NU.nl voor iPhone krijgt kleine update met Facebook-koppeling

De iPhone- en iPad-app van NU.nl is vernieuwd met Facebook-koppeling vanuit iOS zelf en de mogelijkheid vanaf meerdere accounts te tweeten.

NU.nl iPhone-app vernieuwd 3.2.1De nieuwsapp van NU.nl heeft een kleine update gekregen voor de iPhone en iPad. Die past de manier waarop je deelt met sociale netwerken aan. De applicatie maakt voortaan gebruik van de Facebook-koppeling die in iOS geïntegreerd is. De toepassing doet dus een beroep op het Facebook-account dat je reeds in je iPhone geïnstalleerd hebt, een functie die mogelijk is geworden in iOS 6. Je hoeft dus niet langer apart in te loggen in een pop-up venster, maar kan meteen een bericht delen.

Ook delen via Twitter is licht onder handen genomen. Ook dat loopt via de module die in iOS zelf gebakken zit, en staat je voortaan toe om uit meerdere accounts te kiezen om vanuit te tweeten – een functie die eerder niet werkte. Ten slotte brengt NU.nl versie 3.2.1 voor de iPhone en iPad enkele bugfixes met zich mee.

Grote updates blijven dus uit in deze versie van Nederlands meest gedownloade nieuwsapp. Brechtje de Leij van NU.nl zegde iPhoneclub.nl echter eerder al toe dat de zo gewilde portret-ondersteuning voor de iPad nog dit jaar wordt geïntroduceerd. Vanaf dat moment kan de applicatie op de iPad ook in de staande houding van het tablet worden gelezen; een functie waarvan NU.nl aanvankelijk stelde dat slechts een hele kleine groep de app zo wil gebruiken.

Downloaden: NU.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 10:50
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.