Zookeeper DX is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spelletje Zookeepr DX verkozen tot App van de Week. Om deze reden kun je Zookeeper DX tijdelijk gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Zookeeper DX iconApple heeft het iOS-spelletje Zookeeper DX verkozen tot App van de Week. De game is hierdoor de komende week gratis te downloaden. In Zookeeper DX moet je plaatjes van dieren naast elkaar zetten om zoveel mogelijk sets van 3 te maken. De game wist in 2011 genoeg te verrassen om uitgeroepen te worden door Game van de Week op iPhoneclub.

Zookeeper DX screenshotHet match 3-spelletje Zookeeper DX verscheen origineel voor de Nintendo DS en Gameboy Advance. Het spel bevat een simpel verhaal waarin wordt uitgelegd dat jij als medewerker in een dierentuin dieren op een rij moet zetten, maar dit dient enkel als excuus om je zo snel mogelijk het daadwerkelijke spel in te laten duiken. In 2011 beschreven we Zookeeper DX nog als de ideale game om te spelen terwijl je met je gedachten ergens anders zit. De dieren die je op een rij zet zijn apart vormgegeven, waardoor de game zijn eigen stijl heeft.

Normaliter wordt Zookeeper DX verkocht voor 89 eurocent, maar in verband met Apple’s App van de Week-actie kun je hem nu gratis downloaden. Apple kiest vaak op donderdag of vrijdag een nieuwe App van de Week, wat betekent dat de vorige app weer in prijs stijgt. Let bij het downloaden goed op of Zookeeper DX nog steeds gratis verkrijgbaar is.

Downloaden: Zookeeper DX (tijdelijk gratis, normaal €0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 17:25
Categorie Games
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.