Pulse 3.0: meer bronnen toevoegen en snel koppen snellen

De nieuws-app Pulse voor iOS is sneller geworden in versie 3.0, kan oneindig bronnen toevoegen en lekker snel koppensnellen.

Pulse News 3.0 iPhone iPod touch iPadDe nieuws-app Pulse heeft haar restrictie op het aantal nieuwsbronnen die je kan binnenhalen in de app, losgelaten. Vanaf de nieuw geïntroduceerde versie 3.0 van de universele app kan je zoveel bronnen toevoegen als je wilt. Om het vinden van bronnen makkelijker te maken, kan je nu gericht zoeken op websites, personen en merken binnen YouTube, Tumblr, Facebook, Google, Reddit en Flickr. Daarnaast heeft de app een herontwerp gekregen en voert Pulse nu ook een menubalk links.

Pulse spreekt zelf van een totaal opnieuw ontworpen app in versie 3.0, maar dat klopt alleen op de vormen die knoppen en koppen hebben. De opzet van het ontwerp is nog steeds hetzelfde. Je ziet de nieuwsbronnen onder elkaar, waarin je bij elke nieuwsbron horizontaal kan scrollen door de foto’s en koppen van de laatste berichten. Ook de preview van de tekstpagina ziet er hetzelfde uit, in een fraaie witte leesweergave die de app al tijden voert. In de nieuwste versie is de mogelijkheid vervallen om meteen naar het volledige artikel te gaan waar dat kan. Je ziet altijd eerst een preview van een bericht en moet dus altijd doordrukken om een heel bericht te lezen.

Met de nieuwe balk aan de linkerkant kan je snel bladeren door secties die je zelf aanmaakt in de app. Bij elke nieuwssite die je toevoegt aan de app, wordt gevraagd om de sectie waarin je hem wil plaatsen en heb je de mogelijkheid een nieuwe aan te maken. Op elke pagina met een overzicht aan sites, prijkt voortaan een Edit-knop zodat je de volgorde kan wisselen en een bron weer weg kan bonjouren uit een overzicht.

Pulse News menubalk links iPhone Pulse 3.0 preview nieuwsbericht

Een van de beste toevoegingen aan de nieuwste versie van Pulse is de mogelijkheid om oneindig door de previews van artikelen te scrollen. Met een horizontale veeg kan je in moordtempo koppen snellen per site. Zo valt er toch wat te zeggen voor de keuze om alleen nog nieuwspreviews in de leesweergave weer te geven.

Downloaden: Pulse (gratis, universele app, vanaf iPhone 3GS en iOS 5.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 11:58
Categorie Nieuws
Onderwerp rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.