Zin in Goud 2.0: Oympische Spelen-app krijgt programma en push

De Nederlandse Olympische Spelen iPhone-app Zin in Goud van de Rabobank is geüpdatet met het volledige speelschema van het evenement in Londen 2012. Ook krijg je pushberichten met uitslagen en medailles.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Zin in Goud Olympische Spelen 2012 iPhone iPod touchDe Olympische Spelen-app van de Rabobank heeft de beloofde update gekregen die de applicatie uitbreidt met het totale programma van de sporten die worden gehouden op het evenement dat 27 juli begint in Londen. Het lezen van de laatste tweets van de Nederlandse sporters en het zien van hun foto’s, is daarmee bijzaak geworden in de toepassing. Je kan van alle sporten het programma opvragen, waarna je per dag de wedstrijden ziet die plaatsvinden.

Zin in Goud programma sportenDe Nederlandse sporters tweeten er nog steeds lustig op los, te zien aan de korte berichten in de linkerbalk en de foto’s aan de rechter. Het gaat dan over de sporters die zijn gesponsord door de Rabobank. Hun sporten hebben eveneens voorrang gekregen in het overzicht van de programma’s, dat het meest linkse tabblad nu voor zijn rekening neemt. Onder een apart kopje kan je de agenda’s van bmx, baanwielrennen, hockey, mountainbike, paardensport-dressuur, paardensport-military, paardensport-springen en wielrennen bekijken, daarna volgen de overige sporten die op het evenement plaatsvinden. Elke sport gaat gepaard van een logo en de eerstvolgende wedstrijd die wordt gehouden.

Zin in Goud TwitterberichtenAls je een sport selecteert, zie je de datum met de eerstvolgende wedstrijden in beeld. Met een veegbeweging ga je naar de volgende wedstrijddag en je kan met een filter rechtsboven aangeven of je de mannen of vrouwenwedstrijden wil zien, of allebei.

Nieuw is ook dat je pushberichten kan ontvangen met de uitslagen van de sporten die je aangeeft bij de instellingen. Je kan verder aangeven of je pushberichten wil bij alle uitslagen of alleen Nederlanders, en alle resultaten of alleen medailles. Je hebt er dus een uitgebreide keuze in, al kan je hier geen onderscheid maken tussen mannen en vrouwen. De laatste verbetering is dat Zin in Goud ook is geoptimaliseerd voor de iPad.

Downloaden: Zin in Goud (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2012, 2:17
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen coding dutchmen, olympische spelen, rabobank, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.