Ziggo TV geüpdatet: live televisiekijken en tweets lezen

De Ziggo TV-app voor de iPad, iPhone en iPod touch is geüpdatet naar versie 2.2. Daarmee kan je nu live tweets volgen naast het programma dat uitgezonden wordt en kan je het hoofdscherm zelf instellen.

Ziggo TV iPad iPhone iPod touchDe applicatie Ziggo TV zal vooral gedownload zijn omdat je er naar alle gangbare Nederlandse zenders mee kan kijken. Die functionaliteit heeft een leuke nieuwe feature gekregen in de app. Je kan nu tegelijk live de tweets over een programma volgen terwijl je ernaar kijkt. Zo krijg je behalve de discussies in De Wereld Draait Door, ook de reacties erop mee. De tweede grote verbetering is dat je het hoofdscherm naar eigen gelieven kan inrichten. Je kan zelf slepen met de informatiebalken op de pagina.

Daarnaast is de televisiegids-functie van de applicatie onder handen genomen. Ziggo TV update voor de iPadZo kan je nu de volgorde van de zenders naar eigen gelieven inrichten. Bij films die worden uitgezonden, staat nu een link naar de filmdatabase van IMDb. Als je daarop drukt, vertrek je wel uit de applicatie. Dat gebeurt niet als je op de deeloptie drukt, waar zich nu de knoppen delen via e-mail, Facebook, Hyves en Twitter bevinden.

Ziggo claimt dat er nieuwe live tv zenders zijn toegevoegd in versie 2.2 van de app, maar die kunnen wij niet achterhalen. We tellen er nog steeds 12, beginnend bij Nederland 1 en eindigend bij National Geographic en Eurosport. Wat verder wel is vernieuwd, is het selecteren van jouw regiozender(s) op basis van je locatie. Tenslotte is er een FAQ beschikbaar in het Meer-menu, waarin je instructies, eigenschappen en gebruiksvoorwaarden van de applicatie kan lezen.

Downloaden: Ziggo TV

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2012, 11:41
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen bluetooth, gps, Navigatie, televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.