Ziggo TV-app voorzien van apparaatbeheer op iPad en iPhone

Ziggo TV voor iPad en iPhone is voorzien van on-demand films uit je abonnement, zendervoorkeuren en apparaatbeheer.

Ziggo TV iPhone iPadZiggo heeft haar televisiekijk-app voorzien van een forse update. Versie 3.1 was maandag al uitgekomen voor Android, en is nu ook beschikbaar voor iPhone en iPad. De update zorgt ervoor dat je de on demand-films kan zien die bij het abonnement op Ziggo zijn inbegrepen, maar houdt volledige on demand-video vanuit de app nog buitenboord. Daarnaast kan je nu zelf de vijf apparaten beheren waarop je Ziggo TV wilt gebruiken.

Voor het eerst in de geschiedenis van de applicatie, kan je op die manier ook weer apparaten toegang ontzeggen tot de tv-streams, zodat je dat kanaal vrij kan maken voor een nieuw apparaat. Net als bijvoorbeeld muziekstream-dienst Spotify; mag je Ziggo TV uiteindelijk op vijf verschillende apparaten gereed zetten voor gebruik. Op al die apparaten kan je dan live televisiekanalen en nu dus ook in beperkte mate on-demand video’s kijken.

De eerste wijziging die je ziet als je Ziggo 3.1 op de iPad binnenstapt, is de kolom met de meest bekeken programma’s, waarbij je meteen een uitzending kan starten die veel andere mensen ook al kijken of bekeken. Daarnaast beschikt de app nu op zowel de iPhone als iPad over de mogelijkheid om zendervoorkeuren aan te passen. Zo kan je kanalen die anders wat weggestopt zetten, naar boven halen om sneller te selecteren als je de app opent. Het zenderoverzicht komt overeen met het abonnement dat je bij Ziggo afneemt, wat dus ook opgaat voor de films die je in de app on-demand kan opvragen.

Downloaden: Ziggo TV (gratis, Ziggo-abonnement vereist, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juli 2013, 9:15
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.