Yahoo Weer kijkt nu de hele dag én 10 dagen vooruit

De weerapp Yahoo Weer is vernieuwd op iPhone en toont nu een 10-daagse voorspelling, naast een 24-uurs overzicht van de dag.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Yahoo Weer header iPhone weerappDe fraaie gratis weer-app Yahoo! Weer is een stukje informatierijker geworden op de iPhone, al verschilt het aanbod van informatie wel per land. Nederland en België zijn nu in ieder geval voorzien van het kopje UV-index onder details, waarmee je ziet hoe krachtig (of schadelijk) de zon is. En ons weerbericht is op nog twee vlakken verrijkt: de urenvoorspelling voor de dag zelf toont nu het weer tot 24 uur na nu, en je kan er ook voor kiezen meer dagen vooruit te kijken.


Voorheen kon je in Yahoo Weer een weersvoorspelling voor de komende vijf dagen zien. En dat kan nog steeds. Onderaan de voorspelling, kan je echter ook op een klein knopje drukken om het weer van de tien komende dagen te zien. Elke dag is gevisualiseerd met een pictogram voor het weertype, de maximum- en minimumtemperatuur. Je kan op elk moment weer terug naar vijf dagen. De app onthoudt je instelling.

Yahoo Weer! weerapp iPhoneDe applicatie voelt verder net even iets soepeler na de update, al lijkt de opstarttijd juist weer een fractie langer. Er zijn wat fouten verholpen uit de applicatie en Yahoo Weer voert als naam op de iPhone nu een puntje achter de naam. De meest in het oog springende wijziging is echter dat Yahoo na een blauw uitstapje, nu weer terug is naar een paars app-icoon. Hij is strakker en meer ‘iOS 7’ dan de originele, maar wel weer paars.

Downloaden: Yahoo! Weer (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.