Ziggo biedt televisiezenders HBO in Nederland via iPhone-app aan

Ziggo zal vanaf 9 februari de televisiezennders van HBO in Nederland aanbieden. De televisieprovider belooft dat programma's binnen een dag in Nederland te bekijken zijn. De iPhone-app HBO GO zal ook in Nederland beschikbaar zijn.

HBO GODe drie Amerikaanse HD-televisiezenders van HBO zijn binnenkort beschikbaar via televisie-abonnementen van Ziggo. Op de kanalen zijn 24 uur per dag diverse series en films zonder reclame-onderbrekingen te bekijken. De zenders zullen vanaf 9 februari voor €14,95 per maand worden aangeboden. Ook voor iPhone-gebruikers is dit goed nieuws: de iPhone-app HBO GO zal binnenkort ook in Nederland beschikbaar zijn. Met deze app kunnen abonnees programma’s van HBO op de iPhone bekijken.

De HBO GO-app kwam in april 2011 uit in de Verenigde Staten. Door met je HBO-account in te loggen heb je toegang tot zowel oude als nieuwe afleveringen van de laatste programma’s. De app is een goede manier om programma’s On Demand te kijken: heb je een Apple TV, dan kun je programma’s hierop afspelen met behulp van AirPlay.

HBO produceert al langer eigen televisieprogramma’s die wereldwijd bekeken worden. Zo begonnen The Sopranos, The Wire en het vorig jaar uitgezonden A Game of Thrones ooit als HBO-programma’s. De rechten van veel HBO-series worden vaak gekocht door andere zenders, waardoor ze later in onder andere Nederland worden uitgezonden. Nu Ziggo ook HBO in een pakket meeneemt, zullen we volgens de televisieprovider nooit langer dan een dag op de laatste aflevering te hoeven wachten.

Downloaden: HBO GO (gratis, Amerikaanse App Store)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2012, 13:45
Categorie Amusement
Onderwerpen hbo go, ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.