Ziggo gaat televisiezenders HBO via iPad-app in Nederland aanbieden

De Amerikaanse HD-televisiezenders van HBO zijn binnenkort ook in Nederland te bekijken. Ziggo gaat ze aan abonnees aanbieden voor 15 euro per maand vanaf 9 februari. De iPad-app HBO GO zal rond die tijd ook beschikbaar zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

HBO GO iPadDe bekende Amerikaanse HD-televisiezenders van HBO zijn binnenkort ook in Nederland te bekijken via televisie-abonnementen van Ziggo. Op de kanalen zijn de hele dag verscheidene series en films zonder reclame-onderbrekingen te bekijken. Vanaf 9 februari zullen de zenders voor €14,95 per maand worden aangeboden. Ook iPad-gebruikers hebben hier baat bij: de app HBO GO zal rond die tijd ook in Nederland beschikbaar zijn. Met deze app is het mogelijk om de programma’s op je iPad te bekijken.

De HBO GO-app verscheen in april 2011 in de Amerikaanse App Store. Door met je HBO-account in te loggen biedt de app toegang tot oude en nieuwe afleveringen van de laatste programma’s. Hierdoor is de app een goede manier om programma’s On Demand te kijken: heb je een Apple TV, dan kun je programma’s hier op afspelen met behulp van AirPlay.

HBO maakt al langer eigen televisieprogramma’s die wereldwijd bekeken worden. Zo begonnen The Sopranos, The Wire en het vorig jaar uitgezonden A Game of Thrones ooit als programma’s op HBO. De rechten van veel HBO-series werden vaak verkocht aan andere zenders, waardoor ze later in onder andere Nederland werden uitgezonden. Nu Ziggo ook HBO in een pakket meeneemt, zullen we volgens de televisieprovider nooit langer dan een dag op de laatste afleveringen te hoeven wachten.

Downloaden: HBO GO (gratis, Amerikaanse App Store)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:24
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.