Writings: tekstverwerken zonder afleiding op de iPad

Writings is een tekstverwerker voor de iPad, waarbij je zonder afleiding kunt schrijven. De tekstverwerker heeft een basic uiterlijk waarbij de functies je niet in de weg zitten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

writingsWritings is een mooie tekstverwerker voor de iPad, waarmee je zonder afgeleid te worden teksten kunt schrijven. Bij Writings stond voorop dat het het er mooi uit moest zien en dat de functies met een paar schermtaps bereikbaar zijn. Tegelijk heeft ontwikkelaar Ice Cream Studios geprobeerd om er ook wat meer geavanceerde functies in te stoppen. Tekstopmaak zit er echter niet in, want de ontwikkelaar gaat er vanuit dat mensen die dat willen al Pages hebben.

Normaal kost deze app €3,99 maar de ontwikkelaar geeft dit weekend een korting van 80% zodat je maar €0,79 betaalt. Trefwoorden van Writings zijn: geen afleiding, effectief en comfortabel. Je kunt eventueel een los toetsenbord aan je iPad koppelen (via Bluetooth) om nog makkelijker te kunnen schrijven. Er is ook een teller voor aantal karakters, woorden of tekstregels, voor tekstschrijvers die op basis van productie worden afgerekend. Verder ondersteunt Writings ook TextExpander voor het invoeren van complete tekstblokken, bijvoorbeeld het onderschrift van een brief of een briefhoofd met gegevens van je bedrijf.

writings ipadMaar je kunt Writings ook gebruiken om creatief te schrijven: je kunt de ideeën meteen op papier zetten zonder dat je je druk hoeft te maken over je tekstverwerker. Voor €0,79 is het een koopje.

Soortgelijke apps: Essay, Notably en Manuscript.

Downloaden: Writings

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:44
Categorie Productiviteit
Onderwerpen korting, schrijven, tekstverwerker, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.