StudioTrack voor iPad: muziekstudio voor songwriters

StudioTrack is een app voor de singer-songwriter die onderweg opnames wil maken en audio uit apps zoals DopplerPad wil importeren.

studiotrackStudioTrack is een app waarbij je misschien even moet slikken als je de prijs ziet: €15,99. Toch kost deze multitrack recording-app sinds de lancering begin april €31,99 en is het voor het eerst dat de ontwikkelaar korting geeft. StudioTrack is een tool voor songwriters die op hun iPad ideeën willen uitwerken. Je kunt de ingebouwde microfoon van de iPad gebruiken en alles terugluisteren via je koptelefoon. Vervolgens kun je via Wi-Fi-synchronisatie je opnames met de desktop uitwisselen, zodat je ze in elke opnamesoftware die DAW ondersteunt verder kunt bewerken. Je hebt meerdere tracks (8 stuks) tot je beschikking, die je op elke gewenste volgorde kunt ordenen.

Ook is er een metronoom, de optie om te mixen en een AudioPaste-functie aanwezig. Dit laatste houdt in dat je audio uit een Audiocopy-compatibele app zoals InstantDrummer of DopplerPad kunt invoegen. De opnamekwaliteit van deze app is 16-bits, 44,1 KHz en je kunt de app zowel staand als liggend gebruiken.

Downloaden: StudioTrack (€15,99 – normaal €31,99)

studiotrack ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 12:16
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.