iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

AppEvent: Topo Nederland vandaag gratis

Topo Nederland is een Nederlandse app waarmee je de topografie van Nederland leert kennen. Je leert de hoofdsteden, grote en kleinere plaatsen in Nederland vinden op de kaart.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

topo nederlandTopo Nederland is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Met deze app leer je spelenderwijs de provincies van Nederland kennen. Er zijn twee scenario’s met verschillende moeilijkheidsgraden: een tijdrace en een oefenscenario zonder tijdsdruk. Bij het oefenen kun je op je gemak alle provincies en steden van Nederland leren kennen. Bij de tijdrace stap je aan boord van een vliegtuig en vlieg je zo snel mogelijk naar de juiste bestemming. Je kunt eventueel een hint vragen, als je het niet meer weet, maar dat kost tijd. Doel is om een zo hoog mogelijke score te halen. Topo Nederland is leuk en leerzaam, ook als je niet meer op de lagere school zit. Je leert de 12 provincies en 12 hoofdsteden van provincies kennen, plus 65 grotere en 147 kleinere plaatsen in Nederland.

De game is voorzien van vrolijke muziek en geluidseffecten. Spelenderwijs leer je je eigen land steeds beter kennen en omdat ook de Engelse taal wordt ondersteund (naast het Nederlands) is het ook een geschikte app om cadeau te doen aan een vriend die nog maar net in Nederland is komen wonen. De ontwikkelaar belooft dat er regelmatig updates en nieuwe missies beschikbaar komen. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar TopoMonkey.

Downloaden: Topo Nederland (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2011, 12:24
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen nederlandse apps, topografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.