Worms HD en Worms 2: Armageddon met korting op de iPad

Worms HD en Worms 2: Armageddon zijn momenteel afgeprijsd. In deze bekende games moet je proberen om met wapens de tegenstanders te vernietigen, door bijvoorbeeld granaten en bananenbommen te gooien.

worms hdHet is vrijdagavond, tijd om de iPad tevoorschijn te halen voor een spelletje op de bank. Twee games kunnen we aanraden omdat ze zijn afgeprijsd: het alom bekende Worms HD en de opvolger Worms 2: Armageddon. In beide games moet je proberen om met wapens de tegenstander te vernietigen. De goedkoopste variant is Worms HD, met 50 uitdagingen, 6 omgevingen en wapens zoals de Holy Hand Grenade en Banana Bomb. Je kunt je team eigen namen, stemmen en grafstenen geven.


Geslaagde acties kun je opnieuw beleven door ze als animatiefilmpje af te draaien. De opvolger Worms 2: Armageddon bevat de bekende wormpjes, maar met nieuwe wapens zoals de Electromagnet en Napalm Strike.

armageddonDeze game bevat ook een campagne-modus met 30 single player-missies die in vijf verschillende thema’s zijn gevat: Manhattan, Middeleeuwen, Sport, Constructie en Kaas. In de multiplayer-variant kun je via Bluetooth met maximaal 4 personen spelen. Online multiplayer-spelen via Wi-Fi kan ook, met twee personen tegelijk. In Worms 2: Armageddon vind je ook nieuwe spelvarianten, zoals Fort Mode en Crazy Crates.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.