‘World of Warcraft voor de iPhone’ tijdelijk 79 eurocent

Uitgever Gameloft houdt een spectaculaire aanbiedingsactie ter ere van vaderdag. Onder andere het online rollenspel Order & Chaos Online kost tijdelijk slechts 79 eurocent.

Order and Chaos Online in de aanbiedingSpeluitgever Gameloft grijpt zo’n beetje elk bijzonder kalenderevenement aan om te stunten met prijzen. Zo ook met vaderdag. Ditmaal doen ze dat voor het eerst met hun populaire online-rollenspel Order & Chaos Online. Het spel dat is gevormd naar het voorbeeld van World of Warcraft, kost dit weekeinde slechts 79 eurocent in plaats van de normale 5,49 euro. Daarvoor kun je de eerste drie maanden gratis spelen. Daarna kost het spel nog eens 79 eurocent voor elke maand die je speelt.

In het succesvolle Order & Chaos Online voor de iPhone en iPod touch kruip je in de huid van een strijder, magiër of lange afstand-vechter in een grote, online wereld waarin je samen met andere spelers het kwaad bevecht. Je personage ontwikkelt zich naarmate je meer speelt en zo speel je betere wapens, spreuken en meer bevoegdheden vrij. Je treft de meeste Nederlandse spelers op de Hall of Blade-server waarop je kan inloggen als je het spel voor het eerst speelt.

De aanbieding van Gameloft is geweldig getimed. Gisteravond werd net Celtic Heroes uitgebracht, een volledig gratis online rollenspel voor de iPhone en iPod touch. Daarover lees je vanavond meer in de Game-update.

De uitgever heeft meer games ‘die perfect zijn voor vaderdag’ in de aanbieding gedaan. Onder andere het offline rollenspel Eternal Legacy en het laatste Fast & Furious-racespel kosten tijdelijk slechts één derde van een biertje.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2011, 12:59
Categorie Games
Onderwerpen aanbieding, fast & furious, gameloft, order & chaos, real football, vaderdag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.