Where’s My Water krijgt iedere week nieuwe levels

Where's My Water krijgt iedere week een update met nieuwe levels. Dit maakte de ontwikkelaar bekend in de update-informatie van de laatste versie van de game.

Wheres My WaterDe iOS-game Where’s My Water gaat iedere week drie nieuwe levels aanbieden. Dit maakte de ontwikkelaar bekend in de update-informatie van de laatste versie van de game, die nu alvast de eerste drie levels bevat. Iedere week krijgen spelers één Swampy-level, één Cranky-level en één Mystery Duck-level. Deze drie puzzels zullen gratis te spelen zijn.

De ontwikkelaar van Where’s My Water voegde het afgelopen jaar al aardig wat extra levels toe in app-updates. Zo zagen we eind oktober nog twintig nieuwe levels, waardoor het totaalaantal inmiddels op 400 levels staat. Met de nieuwe plannen krijgt Where’s My Water per update minder levels tegelijkertijd, maar heb je wel iedere week een reden om het spelletje weer opnieuw op te starten.

In Where’s My Water moet je een waterstroom bij een douchende alligator zien te krijgen. Dit doe je door een pad door de grond te graven met je vinger. Puzzels worden al snel lastiger: zo moet je bepaalde obstakels ontwijken, poortjes openen door water naar een bepaalde plek te leiden en rekening houden met natuurwettten zoals de zwaartekracht. Niet alle levels in Where’s My Water zijn in de eerste instantie gratis: zo moet je betalen om met het Cranky-levelpakket aan de slag te gaan.

Downloaden: Where’s My Water (€0,89, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2012, 13:33
Categorie Games
Onderwerpen disney, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.