TripAdvisor 3.0: persoonlijk reisverslag, inchecken, foto’s toevoegen

De stedengids-app TripAdvisor is vernieuwd en gaat Foursquare achterna. Je kan inchecken, foto's en notities toevoegen voor je reisverslag.

TripAdvisor Offline City Guides iPhone iPod touchDe bekende iPhone-app TripAdvisor voor stadsgidsen, heeft een grote update gehad waarbij veel ruimte is gemaakt voor je eigen inbreng. De dienst is niet langer alleen geschikt om leuke restaurants, hotels en bezienswaardigheden mee te ontdekken, maar kan je nu ook gebruiken als alternatief voor Foursquare. Je kan inchecken op plekken die je aandoet, kan foto’s en notities toevoegen en met die informatie heb je in TripAdvisor nu ook een persoonlijk reisverslag.

Daarin zie je immers waar je bent geweest en wat je van een plek vond middels je notities. De trip die je hebt gemaakt kan je met foto’s en al delen op Facebook en zo inzichtelijk maken voor vrienden en familie.

Geen internetverbinding als je wilt inchecken bij een trekpleister? Dat maakt TripAdvisor niks uit. Je kan offline inchecken en de app uploadt de informatie zodra je weer online bent. Er is meer synchronisatie van toepassing op versie 3.0: je opgeslagen favoriete trekpleisters worden nu uitgewisseld via je account op TripAdvisor en zijn zo benaderbaar op de website en in andere apps als je inlogt. Als je online bent op het moment dat je TripAdvisor raadpleegt in het buitenland, wordt je daarvoor beloond met fullscreen foto’s van restaurants, hotels en attracties. Die worden dus van het internet gehaald en zie je niet zonder verbinding.

TripAdvisor te downloaden steden TripAdvisor inchecken

In TripAdvisor kan je gratis stedengidsen downloaden om offline op je iPhone te bewaren. Zo heb je de volgens de app leukste bezienswaardigheden bij de hand en op de kaart in het buitenland. De app geniet een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren op 92 recensies in de Nederlandse App Store.

Downloaden: TripAdvisor (gratis, vanaf iPhone 3GS en iOS 5.0)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2012, 14:15
Categorie Reizen
Onderwerpen foursquare, inchecken, reisgids, stedengids, tripadvisor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.