Where’s My Perry krijgt 40 nieuwe levels

iOS-puzzelspel Where's My Perry heeft een update gekregen met 40 nieuwe levels. 20 van deze levels zitten verscholen in de Doofensmirtz-modus.

Wheres My PerryWhere’s My Water-spinoff Where’s My Perry is voorzien van een update, die net als voorgaande nieuwe versies een paar extra levels aan de game toevoegt. Na het installeren van de update krijg je twintig nieuwe puzzels om op te lossen – en nog eens twintig extra als je via een in-app aankoop al eens de Doofensmirtz-levels hebt ontsleuteld. Na de update staat het totaal aantal levels in de game op 140.

Disney brengt geregeld updates uit voor Where’s My Perry en Where’s My Water die het totale levelaanbod uitbreiden. Niet iedereen kan zomaar de extra levels spelen: de nieuwe uitdagingen zitten achterin de game geplakt, wat betekent dat je eerst genoeg oudere levels moet uitspelen om een nieuwe set vrij te spelen. Kun je echt niet wachten, dan is er een in-app aankoop waarmee je latere pakketten alsnog ontsleutelt.

Where’s My Perry lijkt qua spelprincipe erg op Where’s My Water, maar is gevuld met personages uit de tekenfilm Phineas & Ferb. Je moet gaten graven om water van punt A naar punt B te brengen, om in ieder level een machine te activeren. In het begin is dit simpel, maar al snel kom je lastige obstakels tegen.

Downloaden: Where’s My Perry? (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 15:32
Categorie Games
Onderwerpen where's my perry, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.