What to Wear voor iPhone: elke dag nieuwe kleding afgestemd op het weer

What to Wear is een iPhone-app van het fashionblog StyleToday en toont je elke dag een nieuwe kledingset op basis van het weer die dag. Helaas kan je er nog niet het weer van morgen mee zien.

What to Wear iPhone iPod touch kleding appHet is nog geen half jaar geleden dat de Nederlandse fashion-website StyleToday een eigen applicatie voor de iPhone uitbracht. Daarmee kreeg je kledingadvies in samenwerking met de 30 webshops waaraan de site verbonden is. Nu komt de site van uitgeverij Sanoma alweer met de volgende iPhone-app. What to Wear laat elke dag een volledige outfit zien die aanhaakt op het weer van de dag. De getoonde broek, blouse, laars of accessoire kun je natuurlijk meteen kopen bij de aangesloten winkels.

Op dinsdag 18 oktober is het 11 graden, goed voor een logo met een zonnetje achter een wolk. Onder die informatie staat een witte foto met het outfit van de dag erin. Vandaag zijn dat een zwart glimmend hakschoentje, cremewitte blouse, semi-stoere handtas en grijsblauwe broek met vouwen naast het kruis. Klik op de afbeelding of de knop ‘Bekijk deze outfit’ en je ziet meteen een omschrijving. De korte tekst sluit af met ‘heel ladylike met een tuttig blousje en pantalon’ en staat maar net boven de knop waarmee je het outfit kan delen met vrienden.

Daaronder staan de links naar de vier getoonde items. Vandaag variëren ze in prijs van 34,99 euro tot 219,95 euro. Je kan meteen op een link met merknaam en prijs drukken. Er zijn dan twee opties: ‘ga naar webshop’ of ‘mail me de link’. Op andere dagen is het assortiment overigens iets vriendelijker voor de portemonnee. Je bekijkt die dagen door in het hoofdmenu naar rechts te swipen. De set voor morgen staat er nog niet op. Nee, als app om het weer mee te bekijken is What to Wear vrij waardeloos, maargoed, dat is dan misschien ook niet helemaal de insteek van de app.

Downloaden: What to Wear (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2011, 16:00
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen kleding, sanoma, styletoday, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.