Burn the Rope: Worlds op de iPad verschenen

Burn the Rope: Worlds is het vervolg op Burn the Rope. Spelers moeten 100 levels lang touwen doorbranden door de iPad te kantelen. Een nieuwe spelmodus, Endless Mode, is een variant op het befaamde Snake.

Burn the Rope: WorldsIn september schreven we op iPhoneclub al over Burn the Rope: Worlds, het vervolg op Burn the Rope. Inmiddels is deze sequel ook op de iPad verschenen. Net als in het origineel moet je de iPad kantelen om een stuk touw te verbranden. Elk level is in feite een puzzel, die je oplost door de juiste keuzes te maken terwijl je de touwen doorbrandt. Verschillende kleuren en touwen zorgen voor variatie. In Burn the Rope: Worlds zit een nieuwe spelmodus genaamd Endless Burn.

Je krijgt in Burn the Rope: Worlds honderd levels voor je kiezen, verspreid over vier verschillende spelwerelden. Daarnaast belooft de ontwikkelaar het spel dagelijks te updaten met nieuwe levels. Ben je geen fanatieke gamer, dan is er een Casual speelmodus die het spel vergemakkelijkt.

Endless Burn is een nieuwe minigame binnen het spel dat de principes van het spel compleet negeert. Door de iPad te kantelen stuur je namelijk niet een vlammetje langs een touw, maar beweeg je het vuur naar insecten toe. Hoe meer insecten je verbrandt, hoe langer je vlammende lijn wordt.

Downloaden: Burn the Rope: Worlds (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2011, 14:00
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.