Weird But True is Apple’s gratis App van de Week

De iOS-app Weird But True van National Geographic Kids is deze week Apple's gratis App van de Week.

Weird But True iconDe iOS-applicatie Weird But True is deze week Apple’s App van de Week. Dit betekent dat je de app de komende week gratis kunt downloaden. Weird But True schotelt je een aantal vreemde feiten voor, waarbij je kunt aangeven hoe raar je ze precies vindt. Vervolgens kun je in een overzicht terugvinden wat andere app-gebruikers de vreemdste zaken vonden.

Weird But True is gemaakt door National Geographic Kids. Door te vegen over het scherm of met je iPhone te schudden, krijg je een nieuwe afbeelding met een feit te zien. Knoppen aan de rechterzijde laten je een feit in je favorietenlijst zetten, delen met vrienden of aangeven hoe raar je het vindt via een speciale meter.

Weird But True 2Apps die werden gekozen als gratis App van de Week, werden in het verleden vaak voor deze gelegenheid in prijs verlaagd. Bij Weird But True lijken de zaken iets anders te liggen: de app is namelijk sinds 23 oktober al in prijs verlaagd. Aangezien de applicatie nu App van de Week is, kun je er waarschijnlijk op rekenen dat hij tot en met donderdag 1 november gratis verkrijgbaar zal blijven. Kijk wel goed in de App Store of de app nog steeds is afgeprijsd, voordat je hem downloadt.

Downloaden: Weird But True (gratis, normaal €1,79, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2012, 12:44
Categorie Boeken
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.