Weerapplicatie Outside voor iPhone aangepast voor Retina Display

Outside heeft een update gekregen. De weerapplicatie is voortaan aangepast voor het Retina Display en heeft nu gratis push notificaties.

outsideOutside is een weerapplicatie voor de iPhone, waarbij het accent ligt op mooie plaatjes. Tot nu toe ondersteunde de app echter niet het Retina Display van de nieuwste iPhone en iPod touch. De update die nu beschikbaar is gekomen, lost dat op. Ontwikkelaar Robocat heeft met deze update bovendien besloten om de in app-aankoop voor push notificaties te laten schieten. Je kunt nu gratis de push notificaties krijgen. Outside toont je huidige weerssituatie aan de hand van mooie graphics. Je kunt ook de weersverwachting voor de komende dagen te zien krijgen.

Je bedient de app met vingerbewegingen op het scherm, waarbij je bladert naar volgende pagina’s, maximum- en minumumtemperaturen en huidige situatie. Er is een vooruitblik voor de komende 5 dagen, met gedetailleerde info over UV-straling, luchtvochtigheid, dauwpunt, bewolking, windsnelheid en -richting. De push notificaties zijn zoals gezegd vanaf nu gratis. Je kunt een waarschuwing krijgen wanneer het gaat regenen of wanneer een bepaalde minimum- of maximumtemperatuur is bereikt. Wil je weten of de UV-straling te sterk is, dan kun je daarvoor ook een waarschuwing krijgen.

De aanschaf loont nu nog eens extra, omdat de prijs van de app tijdelijk is verlaagd naar €0,79 (voorheen €2,39)

Downloaden: Outside (€0,79)

outside iphone detailscherm   outside iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2011, 20:19
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.