iPhone game-update #20: Road Blaster, Crytek en THQ korting

iPhone Game-update #20: Road Blaster, Crytek en THQ korting. iPhoneclub.nl houdt haar lezers elke dag op de hoogte omtrent het videogamenieuws op de iPhone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

star warsOnze excuses voor het ontbreken van de gamefeature van gisteren. Er was gewoonweg te weinig nieuws om er een hele post mee te kunnen vullen. Vandaag is dat een ander verhaal. De klassieke videogame Road Blaster komt namelijk naar de iPhone, THQ gooit zijn games in de aanbieding en de Duitse ontwikkelstudio Crytek is op zoek naar iPhone-ontwikkelaars.

Road Avenger Blaster komt naar de iPhone

Road AvengerRoad Blaster komt naar de iPad en iPhone. De game, ontwikkeld door Data East, kwam oorspronkelijk uit in 1985 voor de arcadesystemen. Later in 1997 werd de game ook nog overgezet naar de SEGA CD, SEGA Saturn en Playstation. Het spel laat zich spelen net als Dragon’s Lair. Hierin zie je een tekenfilm op je scherm, waarbij je af en toe het scherm moet aanraken om het geheel tot een goed einde te laten verlopen. Road Blaster komt al zeer snel naar de iPhone. Waarschijnlijk ligt het spel na middernacht al voor €0,79 in de App Store. De week daarna gaat de prijs weer omhoog, dus wees snel met de aanschaf.

De game blijkt toch gewoon Road Blaster te heten (in plaats van Road Avenger zoals we eerst berichtten) en is inmiddels te vinden in de App Store: Road Blaster (€0,79)

Crytek ontwikkelt voor de iPhone

crytekDe Duitse videogame-ontwikkelaar Crytek, bekend van hitgames als FarCry en Crysis, heeft een vacature op zijn website staan voor iPhone- en iPad-ontwikkelaars. Dit kan natuurlijk van alles betekenen. Misschien komt er in de nabije toekomst wel een iPhone-versie van FarCry of Crysis of kunnen we een hele nieuwe game van de studio verwachten. Niemand weet het, maar wel bekend is, dat de game zeer waarschijnlijk door Electronic Arts wordt uitgegeven, omdat Crytek onder dit bedrijf valt.

THQ gooit zijn games in de aanbieding

THQNa de kerstgekte heeft nu een andere grote uitgever het in zijn hoofd gehaald om zijn games eens flink af te prijzen. De volgende titels van THQ liggen allemaal voor 79 cent in de App Store.

Star Wars Arcade: Falcon Gunner
DreamWorks Megamind
Hunting Unlimited ’11
Star Wars: Battle for Hoth
Star Wars: Cantina
de Blob Revolution
Star Wars: Trench Run
Prison Tycoon

Ren dus snel naar de App Store en doe er je voordeel mee, want voor je het weet gaan de prijzen weer omhoog.

Je bent nieuwsbrieflezer en de app(s) is/zijn niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2011, 10:04
Categorie Games
Onderwerpen data, electronic arts, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.