Textastic 2.0 code- en teksteditor werkt nu met FTP en Dropbox

Textastic heeft een update gekregen. Deze tekst- en code-editor voor de iPad kreeg FTP en Dropbox erbij als nieuwe functies.

textastic screenTextastic is een mooie, maar wel wat prijzige oplossing om teksten te schrijven op de iPad. Afgelopen herfst kwam de iPad-applicatie in de App Store. Met deze app kun je tekstverwerken, maar ook code schrijven zodat de app geschikt is voor ontwikkelaars en webdesigners. De syntax van de code wordt extra gemarkeerd. In de nieuwste versie is ondersteuning voor Dropbox en FTP-toegevoegd, zodat je nog makkelijker je tekstbestanden kunt uitwisselen en opslaan.

Voorheen werkte Textastic via een netwerkverbinding met Mac of Windows, bestandsdeling vanuit iTunes of een koppeling met een WebDAV-server. Importeren vanuit e-mail en externe apps zoals GoodReader is ook nog steeds mogelijk. Met FTP en Dropbox krijgt Textastic er twee populaire manieren bij om bestanden te delen. Je hebt er geen (eigen) computer meer voor nodig.

In Textastic is het zoeken en vervangen van tekst verbeterd, met daarnaast nieuwe instellingen voor autocorrectie en automatisch hoofdletters gebruiken. Er is ondersteuning voor multitasking toegevoegd en er is een nieuwe read only-modus, zodat je je codebestanden kunt bekijken en zeker weet dat er niet per ongeluk iets gewijzigd wordt. Je hebt iOS 4.2 of hoger nodig.

Downloaden: Textastic 2.0 (€7,99)

textastic

textastic ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2011, 0:44
Categorieën Productiviteit, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.