iPhone-app My Wonderful Days vraagt hoe je dag was

Met My Wonderful Days voor de iPhone en iPod touch kun je elke dag even doornemen met een klein geschreven bericht. Een aparte pagina laat zien hoe je gemoedstoestand op langere termijn is.

My Wonderful Days iPhone iPod dagboek applicatieWat deed je ook alweer precies twee weken geleden? Weet je het nog? Met de nieuwe toepassing My Wonderful Days kun je het teruglezen. In de iPhone-applicatie kun je elke dag in het kort beschrijven hoe je dag was. Een schuifbalk van een zwarte, boze smiley tot een breed lachende witte smiley geeft aan wat je gemoedstoestand die dag was. Een weersicoontje bovenin het scherm houdt bij of je een vrolijke of mindere periode doormaakt en je kan zelfs een alarm instellen om aan te geven dat je je dag nog even moet doornemen.

Omdat er geen slotje op zit is My Wonderful Days niet erg geschikt als dagboek. Maar het is misschien wel aardig om een momentje van bezinning in je dag (of leven?) aan te brengen. De app heeft een luchtige, schetsachtige stijl en ziet er toch lekker neutraal uit. Aardig is dat je ook teksten van vorige dagen op een later moment nog kan bijschaven. Natuurlijk kun je het mini-dagboekje ook helemaal uit de privésfeer trekken en kan je een dag delen op Twitter, Facebook of ouderwets per e-mail.

My Wonderful Days is een pas uitgebrachte app en valt je niet lastig met advertenties. Echter is het iPhone-logoek slechts voor gelimiteerde tijd gratis.

Downloaden: My Wonderful Days (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 18:01
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dagboek, logboek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.