Week Calendar voorzien van nieuw dagoverzicht

Week Calendar is, nadat het door Apple gedwongen werd om het oude dagoverzicht te verwijderen, voorzien van een nieuw dagoverzicht evenals een verbeterd maandoverzicht.

Week CalendarDe agenda-applicatie Week Calendar is weer voorzien van een eigen dagoverzicht. Ontwikkelaar UtiliTap moest afgelopen maand zowel het dag- als het maandoverzicht weghalen uit de app, omdat Week Calendar anders niet langer verkrijgbaar zou zijn. Volgens Apple leek het oude dagoverzicht teveel op Apple’s eigen agenda-app en is het maandoverzicht simpelweg niet meer toegestaan.

Week Calendar heeft voortaan een geheel nieuw dagoverzicht, waarbij je kunt kiezen uit drie weergaves. De eerste toont enkel de uren waarop afspraken gepland staan, de tweede toont alle uren van die dag en daarbij behorende afspraken. Ten slotte is er de klassieke weergave die een traditionele dagweergave toont, zoals te zien is op afbeelding nummer 3 hieronder. Je kunt tussen de weergaves wisselen met behulp van de knopjes bovenaan.

In de 4.0-update werd Week Calendar al voorzien van een nieuw maandoverzicht. UtiliTap moest van Apple alleen het “oude” overzicht verwijderen. Het nieuwe overzicht is met deze laatste update enigszins verbeterd. Zo worden in de weergave gekleurde bolletjes getoond om aan te duiden of er die dag afspraken gepland zijn. De bolletjes zijn van een groter formaat zodat ze beter te onderscheiden zijn. Ook kunnen de icoontjes, die je sinds versie 4 aan je afspraken kunt toevoegen, in het nieuwe maandoverzicht worden weergegeven. Naar boven vegen in de nieuwe maandweergave toont een detailoverzicht voor de geselecteerde dag; naar beneden vegen zorgt ervoor dat de details weer verdwijnen.

Downloaden: Week Calendar (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2011, 11:14
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, dagoverzicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.