Week Calendar 4.3: meegaande afspraken, locaties openen in Waze

De razend populaire Nederlandse kalender-app Week Calendar is ingrijpend vernieuwd en verbeterd voor de iPhone en iPod touch. Versie 4.3 zorgt er onder andere voor dat je openstaande afspraken automatisch kan 'meenemen'.

Week Calendar iPhone iPod touch UtiliTap update 4.3Week Calendar is voorzien van de forse update 4.3. Die geeft de succesvolle Nederlandse kalender-app een belangrijke nieuwe functie waardoor to-do apps misschien wel in de ijskast kunnen. Je kan in Week Calendar aangeven dat iets een ‘rolling event’ is. Dat is een afspraak die automatisch de volgende dag met je meegaat nèt zolang totdat je hem als voltooid hebt gemarkeerd. Een andere ingrijpende vernieuwing is dat afspraken die achter de rug zijn een ‘fade out’ krijgen zodat aankomende afspraken meer naar voren komen.


De vernieuwingen gaan gepaard met de nieuwe menu-actie ‘Send to due’, waarmee je een afspraak eenvoudig verplaatst naar de deadline. Week Calendar iPhone versie 4.3Op een ander vlak is een aardige vernieuwing dat je locaties nu niet alleen maar in Google Maps kan openen, maar ook in Waze. Vervolgens rekent de gratis navigatiesoftware meteen de route ernaar toe voor je uit.

De lijst met aanpassingen, bugfixes en verbeteringen is lang in versie 4.3 van Week Calendar, zoals dat eigenlijk met elke update het geval is. Noemenswaardige vernieuwingen zijn nog dat je de lijst met standaard-meldingen/ alarmen nu kan aanpassen en dat je verwijderde taken kan zien en achterhalen door de prullenbak een tijdje ingedrukt te houden. De laatste grote klapper is dat de applicatie nu sneller opstart.

Week Calendar is misschien wel de meest uitgebreide kalender-applicatie die verkrijgbaar is op de iPhone en iPod touch. De app maakte aanvankelijk furore met zijn geroemde weekoverzicht, maar bleef zich ontwikkelen en is inmiddels een uitgebreid en totaal naar je hand te zetten instrument voor afspraken, evenementen en nu dus ook takenlijsten.

Downloaden: Week Calendar (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.