WeatherPro voor iPhone momenteel voor half geld

De uitgebreide weerapplicatie WeatherPro is momenteel voor half geld verkrijgbaar. Met deze app krijg je een zeer uitgebreid weerbericht, met satellietbeelden, radarbeelden, windsnelheid en -richting en gevoelstemperatuur.

weatherproDe iPhone-applicatie WeatherPro is een aanrader voor mensen die graag meer weerinformatie bekijken dan de standaard weerapp van iOS te bieden heeft. WeatherPro heeft erg veel mogelijkheden en geeft een 7-daagse weersverwachting inclusief 3 uurs interval, gevoelstemperatuur, windrichting en windsnelheid, satelliet- en radarbeelden voor geheel Europa en de VS. Deze zeer uitgebreide app is nu met bijna 50% korting te krijgen: in plaats van €2,99 betaal je €1,59.

MeteoConsult levert in deze app de normale en uitgebreide weersvoorspelling voor 2 miljoen plaatsen wereldwijd. Die plaatsen kun je opzoeken op een interactieve landkaart. Je kunt favorieten instellen en de app in je eigen taal bekijken (waaronder Nederlands). In de app zul je geen advertenties aantreffen. Via een in app-aankoop van €1,59 of €5,49 kun je ook nog eens uitgebreide weersverwachtingen met hogere frequentie opvragen, maar dit is niet nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden: WeatherPro (tijdelijk €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2011, 22:28
Categorie Het weer
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.