AppEvent: Mindmaster voor iPhone vandaag gratis

Mindmaster is een spelletje dat je voor vertrek nog snel even kunt installeren. Dit is een moderne versie van de game Mastermind. Je probeert de geheime kleurcode te vinden door de volgorde en de kleuren in 8, 10 of 12 pogingen te raden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mindmasterHet gaat vandaag een mooie dag worden; dus grote kans dat je erop uit wilt trekken en niet te lang wilt nadenken over de gratis app van het AppEvent. Mindmaster is een spelletje dat je voor vertrek nog snel even kunt installeren. Dit is een moderne versie van de game Mastermind. Je probeert de geheime kleurcode te vinden door de volgorde en de kleuren in 8, 10 of 12 pogingen te raden. Bij elke poging krijg je aanwijzingen die je helpen de code te kraken. Mindmaster Mindmaster houdt je achievements bij met behulp van Game Center en heeft een ranglijst met de snelste codekrakers. Er zijn 28 achievements om vrij te spelen. De app is gemaakt door ontwikkelaar Skindustries.

Met AppEvent zelf gaat het intussen erg goed. Alle apps die via AppEvent zijn aangeboden hebben in de top 5 gratis downloads van iTunes gestaan, sommige zelfs op de eerste plaats. De eigen app van AppEvent is al meer dan 25.000 keer gedownload.

Downloaden: Mindmaster (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2011, 13:31
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, gratis, mastermind

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.