War Pinball HD krijgt update met TV-out

Flipperen in Full HD op je televisie. Het kan vanaf de iPad 2 met de nieuwste update van de flipperkastgame War Pinball HD voor de iPad.

War Pinball HD voor de iPadEr is een aanzienlijke update uitgekomen voor de flipperkastgame War Pinball HD. De applicatie, gebaseerd op drie verschillende oorlogsfilms uit de jaren tachtig, is voorzien van twee verbeteringen. Ten eerste heeft het spel Game Center-ondersteuning gekregen waarop je highscores kan zetten en je in totaal 50 achievements kan behalen. De tweede is ondersteuning voor de TV-out functie, waarmee iPad-2 gebruikers het spel in Full HD op de televisie kunnen spelen.

Voor de TV-out functie heb je een HDMI-kabel en de Apple Digital AV Adapter nodig. De laatste plug je in de iPad 2. Daarop sluit je de HDMI-kabel aan, waarvan je de andere kant in de televisie-ingang stopt. Voila: War Pinball HD in Full HD op een televisie die dat aankan. De eerste generatie iPad kan het spel overigens ook op de televisie afspelen, maar ontbeert dan de HD-kwaliteit en speelt in een lagere resolutie.

War Pinball HD is gemaakt door Gameprom, een ontwikkelaar die al veel meer flipperkasten heeft gemaakt. Deze variant bevat drie speeltafels die gebaseerd zijn op de oorlogsfilms Platoon, Navy Seals (beide met Charlie Sheen) en Missing in Action (met Chuck Norris). Deze game is speciaal geoptimaliseerd voor de iPad en iPad 2 en gemaakt in samenwerking met MGM Studios. De ontwikkelaar gebruikte haar eigen Gameprom 3D Engine voor de beelden en het gedrag van de bal. Zo ziet War Pinball HD er uit mét een iPad 2 op tv:

In de game zijn soundtracks en stemmen uit de film aanwezig. Camera-effecten vanuit verschillende kijkhoeken moeten de game zo realistisch mogelijk maken. Je kunt je topscores (nu dus ook op Game Center) meteen vanuit de app wereldkundig maken via Twitter.

Gameprom heeft haar drie andere flipperspellen gebundeld in één app: Pinball HD. Volgens TouchArcade wordt ook die snel voorzien van de TV-out functie.

Downloaden: War Pinball HD (€2,39)
Downloaden: Pinball HD (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 21:13
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, full hd, game, muziek, pinball, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.