Walking Dead: Assault en Jet Set Radio voor iOS tijdelijk 89 eurocent

De iOS-spellen The Walking Dead: Assault en Jet Set Radio zijn tijdelijk maar 89 eurocent voor iPhone en iPad.

Jet Set RadioNormaal gesproken vind je alle aanbiedingen in de App Store in de rubrieken iCulture Deals of Tijdelijk Gratis, maar we kunnen het niet laten om een tweetal koopjes in de App Store met je te delen. De bekende spelletjes The Walking Dead: Assault en Jet Set Radio zijn namelijk tijdelijk voor 89 eurocent in de App Store te downloaden. The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige strip, waar ook nog eens een populaire televisieserie over is gemaakt. Jet Set Radio verscheen in 2000 voor de Dreamcast en wordt gezien als één van de grote cult-titels voor Sega’s uiteindelijk gefaalde spelcomputer.

The Walking Dead: Assault is een tactisch spel dat je van bovenaf bestuurt. Je bekijkt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalypse die je orders geeft en zo langzaam maar zeker naar veilige gebieden leidt.

Walking Dead

Jet Set Radio is een hevig gestileerde 3D-game waarin je als skater zoveel mogelijk muren met graffiti moet bespuiten. Om grotere graffiti-kunstwerken te maken zijn complexere handelingen nodig, waarvoor je vaak meerdere delen van het level moet bekladden.

Hoe lang de aanbiedingen precies zullen duren, is nog even de vraag. We raden je sowieso aan om goed in de App Store te kijken naar de prijs van beide spellen, voordat je ze daadwerkelijk koopt.

Downloaden: The Walking Dead: Assault (€0,89, normaal €2,69 universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: Jet Set Radio (€0,89, normaal €4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 februari 2013, 10:29
Categorie Games
Onderwerp radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.