Walking Dead aflevering 4 voor iPhone en iPad beschikbaar

Telltale Games heeft vandaag de vierde aflevering van de episodische game Walking Dead uitgebracht. Je kunt de aflevering als in-app aankoop aanschaffen binnen het spel.

Walking DeadTelltale Games heeft de vierde aflevering van Walking Dead uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. In deze game volg je de avonturen van een groep overlevenden in een met zombies gevulde wereld. De groep is in aflevering 4 aangekomen in een grote stad, waar ze mogelijk meer te weten komen over de familie van een medereiziger. Om de nieuwe aflevering te spelen moet je hem vanuit de game kopen, tenzij je al een abonnement hebt afgesloten.

Walking Dead is gebaseerd op een gelijknamige stripreeks, waarvan ook een televisieserie bestaat die onlangs aan zijn derde seizoen is begonnen. In de game volg je echter niet de bekende personages uit de strips, maar een totaal andere groep overlevenden. Walking Dead doet met zijn zombiegevulde spelwereld al snel denken aan andere horrorgames, maar steekt anders in elkaar. Het grootste gevaar in het spel zijn juist andere mensen, die door voedseltekort of andere gevaren je ieder moment kunnen verraden.

Walking Dead is een episodisch avontuur. Zodra je de game koopt heb je enkel toegang tot aflevering 1, die je na ongeveer twee uur hebt uitgespeeld. Wil je de drie andere hoofdstukken spelen, dan kun je ze voor €4,49 per stuk aanschaffen. Je kunt ook een seizoenspas kopen voor €13,99, zodat je in één keer toegang krijgt tot alle eerder verschenen en toekomstige afleveringen. Walking Dead zal in totaal vijf afleveringen tellen.

Downloaden: Walking Dead: The Game (€4,49, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 21:30
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.