Vyclone maakt samen video’s maken op iPhone beter

Tot en met tien man kunnen nu één filmpje schieten met Vyclone, de iPhone-app die nieuwe gebruikers nu beter introduceert.

Vyclone video's samenvoegen iPhoneDe gratis iPhone-app Vyclone had al een geweldig idee: video’s maken met een groep en die samenvoegen in de applicatie. Maar de uitwerking was een beetje raar. Zo kon je in de app heel makkelijk in de staande houding van de telefoon filmen, waardoor de beeldverhoudingen in gecombineerde filmpjes steeds wisselden. Nu niet meer: zelfs als je de app staand gebruikt, wordt het beeld nu opgenomen als een liggende video. Bovendien kan je nu met maar liefst negen anderen materiaal schieten en beelden samenvoegen tot een filmpje.

Vyclone feed iPhoneKlinkt Vyclone je te ingewikkeld? Dan zal je er blij mee zijn dat je nu al een kijkje kan nemen in de app voordat je zelf mee aan de slag gaat, zodat je alvast van het concept kan proeven. Zo’n inkijkje is een trend onder apps, en Vyclone pakt goed door: je kan bijna alle functies van de app al proberen voordat je aanmeldt. Je kan zelfs al filmen en beelden samenvoegen met iemand in de buurt die ook filmt. Het resultaat wordt echter pas bruikbaar als je je alsnog aanmeldt.

Nieuw aan de applicatie is verder dat het menu zich nu aan de linkerkant bevindt. In het menu zoek je, meld je je aan, ga je naar de feed met filmpjes, kijk je welke filmpjes trending zijn en zie je op de kaart welke filmpjes in de buurt zijn genomen met Vyclone. Verder kan je nu tijdens het filmen het beeld al vignetteren (verduisteren aan de randen) en is het uploadproces iets aangepast. Nu zie je nog voordat je het filmpje uploadt, wie de bronnen van je geschoten videomateriaal zijn.

Downloaden: Vyclone (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 20:01
Categorie Fotografie en video
Onderwerp filmen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.