VPRO Radio Gemist heeft nieuwe vormgeving en iOS 4-support

De VPRO heeft zijn applicatie VPRO Radio Gemist aangepast naar de nieuwe huisstijl van de omroep en tevens iOS 4-ondersteuning ingebouwd.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

VPRO Radio GemistDe VPRO heeft de app VPRO Radio Gemist een flinke update gegeven. De applicatie is voorzien van nieuwe, paarse vormgeving en heeft een nieuw icoon. De make-over sluit aan bij de huisstijl die de VPRO in september geïntroduceerde. De nieuwe vormgeving is tevens geschikt gemaakt voor het retina display van de iPhone 4.

Daarnaast maakt de applicatie nu optimaal gebruik van de mogelijkheden van iOS 4, waardoor je in de achtergrond kunt blijven luisteren en je de app kunt bedienen via het multitask-dock, vanuit het lock-screen of via een headset. Naast dit alles is de applicatie voorzien van een zoekfunctie, zodat je snel iets kunt vinden in het radio-archief van de VPRO.

VPRO Radio GemistVoor degenen die de applicatie nog niet kenden: VPRO Radio Gemist is een applicatie waarmee je radiofragmenten van de VPRO kunt beluisteren. Het gaat hierbij niet alleen om (fragmenten uit) radioprogramma’s van bijvoorbeeld Radio 1, 3FM en Radio 5, maar ook om podcasts die de VPRO speciaal voor internet maakt en bijzonder archiefmateriaal. De applicatie werkt via Wi-Fi en 3G en je hebt de mogelijkheid om fragmenten te downloaden.

De VPRO heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de 3VOOR12 Luisterpaal te updaten. In deze applicatie is het oude VPRO-logo door het nieuwe vervangen en de applicatie is geschikt gemaakt voor het retina display van de iPhone 4.

Downloaden: VPRO Radio Gemist (gratis)
Downloaden: 3VOOR12 Luisterpaal (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2013, 15:10
Categorie Nederlandse apps
Onderwerpen muziek, radio, vpro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.