Voetbalzone op de iPhone: Nederlandse voetbalsite krijgt eigen app

De Nederlandse voetbalcommunity Voetbalzone heeft een app uitgebracht, waarmee je nieuws, doelpunten, statistieken en andere info kunt lezen over het Nederlandse voetbal.

voetbalzone icoonDe Nederlandse website Voetbalzone is een van de grootste in z’n soort. Een iPhone-app hadden ze nog niet, maar daar is nu verandering in gekomen: Voetbalzone is een gratis app waarmee je toegang krijgt tot het laatste voetbalnieuws, de uitslagen en uitgebreide statistieken. De app geeft push-notificaties als er nieuws is over je favoriete club en je kunt ook een seintje krijgen als er een doelpunt valt. Reageren op nieuwsberichten op Voetbalzone-nieuwtjes is ook mogelijk, waarbij je het nieuws kunt filteren op land, competitie of club.

Qua functionaliteit is er niet veel verschil met de al bestaande voetbal-apps zoals Mijn Voetbal Pro en VI, behalve dan dat het nieuws en de notificaties gratis zijn.

voetbalzone iphoneBij de eerste keer opstarten word je wel even op het verkeerde been gezet: de app is leeg! Op elk tabblad (Nieuws, Stats, Video, Club Expert) zul je eerst een omlaagtrekbeweging met je vinger moeten maken om te zorgen dat de app wat vulling krijgt. Voetbalzone heeft ook Club Experts, mensen die columns schrijven over de ontwikkelingen bij een bepaalde club. Aan de hand van sterrenwaarderingen kun je zien of een bepaald stukje de moeite waard is om te lezen. Bij de statistieken zijn alle belangrijke leagues aanwezig, van Johan Cruijffschaal tot Primera Division. De app biedt ook een collectie filmpjes, die door diverse mensen worden toegevoegd. Het tabblad ‘Meer’ zul je zelden bezoeken, want dit bevat alleen wat statische informatie zoals een colofon, beleid van de website, contactinformatie en (hopelijk niet statische) vacatures.

Downloaden: Voetbalzone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 december 2011, 13:17
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.