Voetbalclub PSV viert 100-jarig bestaan met app voor iPhone

Voetbalclub PSV heeft ter ere van het 100-jarig bestaan een gratis iPhone-app uitgegeven met livefuncties voor in het stadion.

PSV 100 jaar logoVoetbalclub PSV viert dit jaar zijn honderdste verjaardag en heeft een app uitgegeven voor de supporters met een iPhone of iPad. De PSV 100 Jaar Jubileum-app heeft twee functies: achtergrondverhalen en beelden voor thuis op de bank en een livefunctie voor als je tijdens het grote feest op de tribune zit. Op de jubileumdag wordt een speciale wedstrijd gespeeld, waarin de app actuele boodschappen wil sturen. Bij het opstarten krijg je dan ook het verzoek de notificaties aan te zetten als je van dat laatste gebruik wilt maken. De app vraagt je ook in welk vak je plaatsneemt, zodat het berichten kan sturen op basis van je zitplek.

Tijdens de jubileumwedstrijd kun je in deze app het programma bekijken of – als je echt niet kunt wachten – op de timer kijken hoe lang het nog duurt. Mocht je als PSV-supporter de feestdag zelf niet kunnen bijwonen, dan heeft de app nog wel wat content voor thuis op de bank. De doorgewinterde fan kan bijvoorbeeld achtergrondverhalen lezen over de ontstaansgeschiedenis van de Philips Sport Vereniging, die begon als een team van fabrieksmedewerkers. De verhalen worden vergezeld van een video en verschillende foto’s.

PSV 100 jaar stadionPSV 100 jaar artikelen

Downloaden: PSV 100 Jaar Jubileum (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 15:18
Categorie Amusement
Onderwerpen psv, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.