Voetbalapps OnsOranje en Ons EK 2012 krijgen last-minute update

OnsOranje en Ons EK 2012 hebben vlak voor de allesbeslissende wedstrijd tegen Portugal nog snel een update gekregen. In OnsOranje zijn alle historische gegevens van Nederlandse spelers terug te vinden en in Ons EK 2012 kun je de leagues delen op Facebook en Twitter.

ons oranje 2012De voetbalapps OnsOranje en Ons EK 2012 hebben een paar uur voor De Allesbeslissende Wedstrijd tegen Portugal nog snel een update gekregen.
In OnsOranje is een autosave-functie voor het pooltje toegevoegd en in de statistieken zijn nu alle historische statistieken van de Nederlandse teams voorhanden. Ook spelersstatistieken en toernooiresultaten vind je in de app, zodat je vanaf de bank kan analyseren welke speler Van Marwijk zou moeten inzetten. De app opent bij het bekijken van een filmpje in een artikel voortaan de YouTube-app. Ook worden langere titels van artikelen nu correct afgebroken.
Bij Ons EK 2012 is de app sneller en volgens de ontwikkelaar ook mooier geworden. In deze app kan nu iedereen vrienden uitnodigen in een league (pooltje), terwijl dat voorheen was voorbehouden aan de beheerder.

Vanuit de app deel je de leagues voortaan op Facebook en Twitter via een directe link. En voordat je aan een league meedoet kun je eerst kijken wie er zoal aan meedoen.

Beide apps OnsOranje en Ons EK 2012 zijn besproken in ons uitgebreide overzicht van EK-apps. Ze wonnen beide niet de hoofdprijs als beste app in hun soort, maar verdienden wel een eervolle vermelding. OnsOranje is de officiële app vanuit de KNVB, waarin je informatie over de wedstrijden en spelers vindt, maar waarin je ook een pooltje kunt organiseren. Ons EK 2012 is helemaal gericht op een pooltje, maar bevat ook live standen en uitslagen. Beide zijn gratis en zijn wat ons betreft een aanrader. Misschien zijn het wel de laatste updates die ervoor beschikbaar worden gesteld.

Downloaden: Ons Oranje (gratis) en Ons EK 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2012, 16:57
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen ek 2012, oranje, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.